Projecten in uitvoering

52 woningen en 8 appartementen "De Smaaktuin" Bloemendal- Barneveld

In de nieuwe woonwijk Bloemendal komen zeven verschillende woonsferen die zijn geïnspireerd op het huidige landschap. Vanaf de westzijde (de Nijkerkerweg) komen langgerekte groene ruimten met afwisselend woonvelden. Aan de oostzijde komen juist meer houtwallen voor en wordt de kleinschaligheid in erven vertaald. Kortom een wijk waar verschillende woonvormen worden ontwikkeld. Tevens bent u binnen enkele minuten op de A30 vanuit de wijk Bloemendal.

Projectwebsite: “de Smaaktuin” Bloemendal – Barneveld

10 appartementen Johanna - Winterswijk

Wonen op een plek met een verleden, hoe leuk is dat. En al helemaal als het om een feestelijk verleden gaat. Voor de echte Winterswijker is deze locatie vast niet vreemd; hier stond tot voor kort feestzaal Nijenhuis, beter bekend als Johanna. Het kleinschalige appartementencomplex heeft een stoere en robuuste architectuur. 

In Johanna woont u ruim, luxe en rustig, maar ook met alle voorzieningen dichtbij. Supermarkten, centrum, station, gemeentehuis, sportcentrum… U loopt er allemaal zo naar toe. Dat is nog eens makkelijk! 

Projectwebsite: Johanna – Winterswijk

47 appartementen Nautisch, NDSM - Amsterdam

De NDSM-werf zou niet hebben bestaan zonder het omringende water. Ondanks dat er al lang geen schepen meer gebouwd worden, is het water wel weer functioneel geworden. De Amsterdam Marina, het Kraanspoor en de museale schepen zorgen ervoor dat een mix van nautische activiteit plaatsvindt.

Nautisch NDSM is hier een onderdeel in. Direct aan het water gelegen met maximaal uitzicht op het IJ en de levendige jachthaven. Er wordt een aansprekend multifunctioneel programma ontwikkeld: horeca, kantoorruimte, commerciële ruimtes en diverse soorten woningen. Het waterfront van NDSM krijgt hiermee een indrukwekkend nieuw aangezicht.

De uitstraling is industrieel, refererend aan de monumentale loodsen op NDSM. Het silhouet is charmant en stoer, met aansprekende plinten en een directe verbinding met de boardwalk.

Projectwebsite: Nautisch – NDSM

107 appartementen BinnenDok, NDSM - Amsterdam

BinnenDok ligt in het centrum van NDSM, tegenover de nieuwe NDSM gracht. Hier woon je op loopafstand van de veerpont, de gezellige horeca en de jachthaven. BinnenDok bestaat uit meerdere moderne, industriële gebouwen die allemaal anders vormgegeven zijn. In dit plan komen luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen met privé buitenruimten. Ben jij al klaar voor de werf?

Projectwebsite: BinnenDok – NDSM

26 woningen ZUIDKADE, iseldoks - Doetinchem

Iseldoks bevindt zich op het voormalige bedrijventerrein aan de Oude Ijssel. Een unieke locatie aan de gracht op loopafstand van de bruisende binnenstad van Doetinchem. Met uitzicht op het water is de ruimte en rust altijd om u heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij.

Vanuit de woning is er direct toegang tot de gracht waar het mogelijk is om met een eigen bootje aan te meren. Zo betreedt u vanuit huis direct het water en kunt u genieten van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn.

Liefhebbers van strand lopen via de wandelpromenade gemakkelijk door naar het bruisende stadsstrand van Doetinchem. Waar u in de zomer heerlijk kunt bijkomen met een kopje koffie of deelneemt aan sportieve activiteiten. Ook buiten de bebouwing kun je fantastisch ontspannen in verschillende natuurgebieden.

Projectwebsite: Iseldoks – ZUIDkade

Koning te Rijk - Den Bogerd fase 4c - Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens.

Projectwebsite: Koning te Rijk – Den Bogerd

Koning te Rijk - Den Bogerd fase 4a - Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens.

Projectwebsite: Koning te Rijk – Den Bogerd

RECENT UITGEVOERDE PROJECTEN

55 woningen In de Fabriek, Enka Terrein - Ede

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De grote variantie in architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen.

Projectwebsite: Muurwoningen – In de Fabriek

27 woningen Woonpark Hoevelaken - Hoevelaken

Met een kopje koffie genietend van de zonsopkomst. Of met een glaasje wijn van de zonsondergang vanachter de grote raampartijen in je nieuwe woning. Zittend aan de vijver op je picknickkleedje, heb je zicht op de kinderen, die gezellig spelen met de andere kinderen uit de buurt.
Het is heerlijk wonen in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken. Het ademt ruimte en rust.Deze fase bestaat uit 27 tussen-en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. 

80 woningen Soetegaerde Woenderskamp - Nijmegen

In Woenderskamp woon je overal wel heel dichtbij. De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.

56 woningen fase 2a, Het Lint - Hoef en Haag

Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek. Tussen de woningen is veel ruimte en de architectuur is gevarieerd, dorps én landelijk. Op deze prachtige plek aan de Lek komen rug-aan-rug-, eengezins-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen.

Hof van Soeren - Laag Soeren

In het Hof van Soeren in Laag Soeren worden 60 woningen gebouwd op een heel mooi plekje… In drie fases worden twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Laaghe Veluwe Harderweide fase 4 en 5 - Harderwijk

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe gezinswijk Harderweide. De Laaghe Veluwe is onderdeel van Harderweide en ligt aan de zuidwestkant van Harderwijk.

In het noordwesten grenst de wijk aan het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe. In het zuiden grenst het gebied aan de Groene Zoomweg. Daarachter lopen de groene uitlopers van de Veluwe. Aan de oostzijde grenst het project aan woonwijk Drielanden.

Markante hoekwoningen, gezellige eengezinswoningen, dorpse 2-onder-1-kapwoningen en ruime vrijstaande woningen. De Laaghe Veluwe biedt keuze uit woningen in verschillende prijsklassen. Zowel koop als huur.

CONTACT

085 – 201 40 77

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend toelichten wat onze werkwijze is.