Projecten in uitvoering

55 woningen In de Fabriek, Enka Terrein - Ede

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De grote variantie in architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen.

Koning te Rijk - De Bogerd fase 4a - Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens.

RECENT UITGEVOERDE PROJECTEN

27 woningen Woonpark Hoevelaken - Hoevelaken

Met een kopje koffie genietend van de zonsopkomst. Of met een glaasje wijn van de zonsondergang vanachter de grote raampartijen in je nieuwe woning. Zittend aan de vijver op je picknickkleedje, heb je zicht op de kinderen, die gezellig spelen met de andere kinderen uit de buurt.
Het is heerlijk wonen in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken. Het ademt ruimte en rust.Deze fase bestaat uit 27 tussen-en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. 

80 woningen Soetegaerde Woenderskamp - Nijmegen

In Woenderskamp woon je overal wel heel dichtbij. De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.

56 woningen fase 2a, Het Lint - Hoef en Haag

Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek. Tussen de woningen is veel ruimte en de architectuur is gevarieerd, dorps én landelijk. Op deze prachtige plek aan de Lek komen rug-aan-rug-, eengezins-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen.

Hof van Soeren - Laag Soeren

In het Hof van Soeren in Laag Soeren worden 60 woningen gebouwd op een heel mooi plekje… In drie fases worden twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Laaghe Veluwe Harderweide fase 4 en 5 - Harderwijk

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe gezinswijk Harderweide. De Laaghe Veluwe is onderdeel van Harderweide en ligt aan de zuidwestkant van Harderwijk.

In het noordwesten grenst de wijk aan het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe. In het zuiden grenst het gebied aan de Groene Zoomweg. Daarachter lopen de groene uitlopers van de Veluwe. Aan de oostzijde grenst het project aan woonwijk Drielanden.

Markante hoekwoningen, gezellige eengezinswoningen, dorpse 2-onder-1-kapwoningen en ruime vrijstaande woningen. De Laaghe Veluwe biedt keuze uit woningen in verschillende prijsklassen. Zowel koop als huur.

CONTACT

085 – 201 40 77

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend toelichten wat onze werkwijze is.