Projecten in uitvoering

37 appartementen Clemensstaete - Waalwijk

Altijd al in een uniek appartement willen wonen in of bij een monumentale kerk? In een rustige woonwijk maar toch dichtbij het centrum van Waalwijk? Met een eigen parkeerterrein en een snelle verbinding met de snelweg? Met een rustige groene omgeving en een kloostertuin?

Dan heeft u binnenkort de kans om deze wens werkelijkheid te maken! Volgend jaar start de transformatie van de kerk en de nieuwbouw van de overige appartementen.

Projectwebsite: Clemensstaete te Waalwijk

45 appartementen en 16 woningen StadsDok, Iseldoks - Doetinchem

Je zou er maar wonen, in Iseldoks. Een eigentijds en karakteristiek woongebied aan de Oude IJssel waar ruim 300 nieuwe woningen komen. Hier woon je straks aan het water. Met rust en ruimte om je heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Iseldoks bestaat uit verschillende deelbuurtjes waarvan STADSDOK misschien wel de fraaiste is. Wordt het een zonnig appartement of een royale stadsvilla? Jij bepaalt!

DE APPARTEMENTEN
De 45 appartementen van STADSDOK variëren in grootte en ligging. Je kunt kiezen uit een appartement met twee of drie slaapkamers en hoe hoger je in het gebouw komt, hoe fraaier je uitzicht. Elk appartement heeft een ruim balkon of een royaal dakterras met uitzicht over de Oude IJssel. Het gebouw is markant en heeft de uitstraling van een ouderwetse kade met daaraan statige grachtenpanden. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Het gebouw krijgt een riante parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een eigen berging. Ook is er parkeergelegenheid op het binnenterrein.

DE STADSVILLA’S
Er komen verschillende types met zowel drie als vier woonlagen. Net als de appartementen krijgen de woningen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen liggen aan de handelskade en zijn ruim van opzet en zijn op tal van manieren in te delen. De grotere types zijn ideaal om wonen en werken te combineren met bijvoorbeeld een kantoor/praktijk/atelier op de begane grond. Maar ook als je een groot gezin hebt of een meergeneraties-gezin, kun je alle kanten op in de stadsvilla’s. Dit zijn ideale toekomstbestendige woningen. Alle woningen hebben een achtertuin met een eigen berging. Er is parkeergelegenheid op het binnenterrein en aan de voorzijde komen openbare parkeerhavens.

Projectwebsite: StadsDok, Iseldoks te Doetinchem

45 woningen OAK, Bosrijk - Eindhoven

In OAK is ruimte voor iedere gezinssamenstelling en ieder levensfase. Door een fijne mix aan één- en tweepersoonshuishoudens en gezinnen met kinderen in alle leeftijden, ontstaat er een levendige nieuwe woonbuurt.

In OAK is geen woning hetzelfde. Dat maakt je woning letterlijk uniek. Op hoofdlijnen zijn er echter vijf woningtypes (Roots, Canopy, Woodland, Meadow en Forest) met ieder haar unieke kwaliteiten en geschikt voor verschillende woonbehoeftes. De woningen zijn zorgvuldig ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau FAAM uit Eindhoven met een modulaire bouwmethode die stevig in het landschap is ingebed. Met verschillende hoogtes, gevels en oriëntaties. Alles is erop gericht om jou als bewoner optimaal te laten genieten van het fraaie landschap waarin OAK is gelegen. Zo hebben de woningen vaak meerdere (privé-)buitenruimten, vaak uitgevoerd als buitenkamers die daardoor onderdeel zijn van de woonruimte. Deze buitenkamers zijn op diverse woonlagen gelegen met verschillende oriëntaties. Zo heb jij altijd een heerlijk beschut of juist zonrijk plekje om te genieten van al het groen om je heen.

Projectwebsite: OAK in Bosrijk – Eindhoven

40 appartementen Nautisch, NDSM - Amsterdam

De Lincoln, het gebouw met de chique witte uitstraling grenst aan de levendige Werfkade en aan de Mt. Lincolnweg. Vaar je over het IJ dan lijkt het of het gebouw ‘in het water’ staat. Op deze bijzondere plek op de NDSM-werf kun je genieten van wonen om de hoek van de Amsterdam Marina met vergezichten over de historische stad. De woningen hebben woonoppervlakten tussen 58 m² en 75 m². Het moderne en elegante woongebouw De Lincoln bestaat in totaal uit 72 appartementen, 32 woningen met direct zicht op het IJ (Fase 1) zijn verkocht.

In Fase 2 kun je kiezen uit 24 appartementen met zijzicht op het IJ en 16 appartementen met zicht op de groene binnentuin. De besloten binnentuin is voor alle bewoners toegankelijk en te bereiken via de statige trap die je oploopt vanaf de boardwalk. Hier geniet je van de zon, lees je een mooi boek of drink je een glas wijn of gezonde shake met je nieuwe buren.

Projectwebsite: Nautisch – NDSM

8 appartementen de Entree - Winterswijk

Het nieuwe appartementengebouw ‘De Entree’ doet zijn naam eer aan. Gelegen op de kop van de Meddosestraat vormt dit complex het visitekaartje van het winkelgebied. Het appartementencomplex De Entree bestaat uit twee delen. In de oostelijke helft (met de witte gevel) bevinden zich acht koopappartementen, verdeeld over vier woonlagen. Er is keuze uit twee verschillende types. De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 63 t/m 73 m2. 

Projectwebsite: 8 appartementen de Entree

52 woningen en 8 appartementen "De Smaaktuin" Bloemendal- Barneveld

In de nieuwe woonwijk Bloemendal komen zeven verschillende woonsferen die zijn geïnspireerd op het huidige landschap. Vanaf de westzijde (de Nijkerkerweg) komen langgerekte groene ruimten met afwisselend woonvelden. Aan de oostzijde komen juist meer houtwallen voor en wordt de kleinschaligheid in erven vertaald. Kortom een wijk waar verschillende woonvormen worden ontwikkeld. Tevens bent u binnen enkele minuten op de A30 vanuit de wijk Bloemendal.

Projectwebsite: “de Smaaktuin” Bloemendal – Barneveld

10 appartementen Johanna - Winterswijk

Wonen op een plek met een verleden, hoe leuk is dat. En al helemaal als het om een feestelijk verleden gaat. Voor de echte Winterswijker is deze locatie vast niet vreemd; hier stond tot voor kort feestzaal Nijenhuis, beter bekend als Johanna. Het kleinschalige appartementencomplex heeft een stoere en robuuste architectuur. 

In Johanna woont u ruim, luxe en rustig, maar ook met alle voorzieningen dichtbij. Supermarkten, centrum, station, gemeentehuis, sportcentrum… U loopt er allemaal zo naar toe. Dat is nog eens makkelijk! 

Projectwebsite: Johanna – Winterswijk

47 appartementen Nautisch, NDSM - Amsterdam

De NDSM-werf zou niet hebben bestaan zonder het omringende water. Ondanks dat er al lang geen schepen meer gebouwd worden, is het water wel weer functioneel geworden. De Amsterdam Marina, het Kraanspoor en de museale schepen zorgen ervoor dat een mix van nautische activiteit plaatsvindt.

Nautisch NDSM is hier een onderdeel in. Direct aan het water gelegen met maximaal uitzicht op het IJ en de levendige jachthaven. Er wordt een aansprekend multifunctioneel programma ontwikkeld: horeca, kantoorruimte, commerciële ruimtes en diverse soorten woningen. Het waterfront van NDSM krijgt hiermee een indrukwekkend nieuw aangezicht.

De uitstraling is industrieel, refererend aan de monumentale loodsen op NDSM. Het silhouet is charmant en stoer, met aansprekende plinten en een directe verbinding met de boardwalk.

Projectwebsite: Nautisch – NDSM

107 appartementen BinnenDok, NDSM - Amsterdam

BinnenDok ligt in het centrum van NDSM, tegenover de nieuwe NDSM gracht. Hier woon je op loopafstand van de veerpont, de gezellige horeca en de jachthaven. BinnenDok bestaat uit meerdere moderne, industriële gebouwen die allemaal anders vormgegeven zijn. In dit plan komen luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen met privé buitenruimten. Ben jij al klaar voor de werf?

Projectwebsite: BinnenDok – NDSM

RECENT UITGEVOERDE PROJECTEN

10 woningen Pollux - Veenendaal

In Dragonder Zuid, nabij het centrum van Veenendaal, zal met de sloop van het huidige leegstaande schoolgebouw ruimte worden gecreëerd voor de bouw van 10 moderne woningen met 18 parkeerplaatsen. De ontwikkeling van dit project is in handen van De Bunte Vastgoed.

26 woningen ZUIDKADE, iseldoks - Doetinchem

Iseldoks bevindt zich op het voormalige bedrijventerrein aan de Oude Ijssel. Een unieke locatie aan de gracht op loopafstand van de bruisende binnenstad van Doetinchem. Met uitzicht op het water is de ruimte en rust altijd om u heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij.

Vanuit de woning is er direct toegang tot de gracht waar het mogelijk is om met een eigen bootje aan te meren. Zo betreedt u vanuit huis direct het water en kunt u genieten van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn.

Liefhebbers van strand lopen via de wandelpromenade gemakkelijk door naar het bruisende stadsstrand van Doetinchem. Waar u in de zomer heerlijk kunt bijkomen met een kopje koffie of deelneemt aan sportieve activiteiten. Ook buiten de bebouwing kun je fantastisch ontspannen in verschillende natuurgebieden.

Koning te Rijk - Den Bogerd fase 4c - Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens.

Koning te Rijk - Den Bogerd fase 4a - Udenhout

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens.

 

55 woningen In de Fabriek, Enka Terrein - Ede

Welkom OP ENKA! Een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont op een plek waar de rijke historie dagelijks voelbaar is. De grote variantie in architectuur ontleent haar inspiratie enerzijds aan het landelijke dorpse wonen.

27 woningen Woonpark Hoevelaken - Hoevelaken

Met een kopje koffie genietend van de zonsopkomst. Of met een glaasje wijn van de zonsondergang vanachter de grote raampartijen in je nieuwe woning. Zittend aan de vijver op je picknickkleedje, heb je zicht op de kinderen, die gezellig spelen met de andere kinderen uit de buurt.
Het is heerlijk wonen in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken. Het ademt ruimte en rust.Deze fase bestaat uit 27 tussen-en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. 

80 woningen Soetegaerde Woenderskamp - Nijmegen

In Woenderskamp woon je overal wel heel dichtbij. De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurtjes zoals Soetegaerde. Hier woon je vlakbij de levendige binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland, maar loop je ook zo de natuur in.

56 woningen fase 2a, Het Lint - Hoef en Haag

Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek. Tussen de woningen is veel ruimte en de architectuur is gevarieerd, dorps én landelijk. Op deze prachtige plek aan de Lek komen rug-aan-rug-, eengezins-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen.

Hof van Soeren - Laag Soeren

In het Hof van Soeren in Laag Soeren worden 60 woningen gebouwd op een heel mooi plekje… In drie fases worden twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Laaghe Veluwe Harderweide fase 4 en 5 - Harderwijk

In de wijk Drielanden in Harderwijk verrijst de nieuwe gezinswijk Harderweide. De Laaghe Veluwe is onderdeel van Harderweide en ligt aan de zuidwestkant van Harderwijk.

In het noordwesten grenst de wijk aan het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe. In het zuiden grenst het gebied aan de Groene Zoomweg. Daarachter lopen de groene uitlopers van de Veluwe. Aan de oostzijde grenst het project aan woonwijk Drielanden.

Markante hoekwoningen, gezellige eengezinswoningen, dorpse 2-onder-1-kapwoningen en ruime vrijstaande woningen. De Laaghe Veluwe biedt keuze uit woningen in verschillende prijsklassen. Zowel koop als huur.

CONTACT

085 – 201 40 77

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend toelichten wat onze werkwijze is.