Over ons

Kopersbegeleider.nl is opgericht door Florian Spreij. Met de jarenlange ervaring als kopersbegeleider bij verschillende bedrijven ben ik bij talloze projecten betrokken geweest. Van appartementen tot vrijstaande woningen, van begeleiding van huurders tot de begeleiding van kopers. Ik heb veel manieren van werken gezien, de een fijner dan de ander. Nu is het tijd om mijn kennis en kunde voor u in te zetten.

Koper centraal

Vanuit onze ervaring vinden wij het belangrijk om de koper op de eerste plaats te zetten. Dat doen wij bij kopersbegeleider.nl met een flinke dosis humor en persoonlijke betrokkenheid. Het is immers niet niks: “het kopen van een woning”. De grootste aankoop van je leven mag niet zomaar aan je voorbij gaan.

maximale winst

Natuurlijk staat niet alleen het belang van de koper centraal. Er moet aan het einde van de rit niet alleen een tevreden koper zijn maar er moet ook geld verdiend worden. De aansturing van de werkvoorbereiding moet niet alleen duidelijk zijn, maar ook op tijd. De mix tussen deze twee elementen vinden wij bij kopersbegeleider.nl een leuke uitdaging.

Drie professionals kopersbegeleiding

“Waarom zou je een opdracht alleen doen als het ook samen kan?” Dit was de afgelopen periode het uitgangspunt van drie professionals in de kopersbegeleiding: Jan Willem Gijsbers, Laurens Boldewijn en Florian Spreij. De mannen besluiten nu de handen ineen te slaan.

CONTACT

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend toelichten wat onze werkwijze is. Wij vernemen graag uw wensen en zoeken samen met u naar een passende situatie om uw kopersbegeleiding tot een succes te maken.